Turvallisuuden kouluttamista leimaa yksi erityinen asianhaara: siinä ei saa epäonnistua. Contextilla on monen vuoden kokemus turvallisuusalan yhteistyöstä eri puolilla Eurooppaa yritysten ja valtiollisten turvallisuustoimielinten kanssa. Suomessa olemme Finnsecurity ry:n jäsen. Elämykselliset turvallisuuskoulutuksemme auttavat henkilöstöäsi näkemään turvallisuusmääräyksien taakse niiden todelliseen merkitykseen.

Tietoturvakoulutus

Tietoturva koetaan yleisesti teknisesti ja vain pakon edessä toteutettavaksi osaksi työympäristöä. Context auttaa organisaatioita esittämään tietoturvan käytännöllisen näkökulman henkilöstölleen. Elämykselliset tietoturvakoulutuksemme auttavat koulutettavaa kokemaan tietoturvan inhimillisistä valinnoista koostuvana ilmiönäjohon he itse voivat vaikuttaa – ei ulkoisena ja teknisenä seikkana.

Turvallisuuden kouluttaminen

Työturvallisuudesta tuotetaan runsaasti manuaaleja ja monimutkaisia määräyksiä. Niillä pystytään kovin harvoin kuitenkaan opettamaan, ja mikä tärkeintä, motivoimaan työntekijöitä turvalliseen toimintaan. Tarinankerronta ja emotionaalisesti vaikuttavat koulutusratkaisumme auttavat henkilöstöäsi omaksumaan turvallisuusmääräysten todellisen merkityksen omassa työssä ja koko organisaation kannalta.

Fyysinen turvallisuus

Me autamme henkilöstöäsi ymmärtämään fyysisen turvallisuuden puitteiden merkityksen. Elämykselliset ja havainnolliset oppisisältömme ovat tehokas keino silloin, kun fyysisen turvallisuuden merkitys ihmishenkien ja organisaation toiminnan turvaamisessa halutaan tuoda ymmärrettävällä tavalla esille koulutuksessa.