Verkko- ja mobiilikurssit

Verkko- ja mobiilikurssit

Laadukkaat verkko- ja mobiilikurssit varmistavat, että henkilöstön kehittämisessä saavutetaan halutut tavoitteet. Toteutamme vaikuttavia digitaalisia oppimisratkaisuja sekä verkossa että mobiilissa. 

Olemme tuottaneet kiitettyjä sekä mitattavasti vaikuttavia kursseja lukuisille eri toimialoille ja organisaatioille. Oli kyseessä yksittäinen oppisisältö tai sarja lukuisia eri koulutuksia kymmenille tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa, me olemme valmiita vastaamaan toteutuksesta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Muut palvelumme

Saat meiltä apua niin laajojen strategiatason kokonaisuuksien, kuin yksittäisten oppisisältöjen suunnitteluun.

Laadukkaat verkko- ja mobiilikurssit varmistavat, että henkilöstön kehittämisessä saavutetaan halutut tavoitteet. Toteutamme vaikuttavia digitaalisia oppimisratkaisuja sekä verkossa että mobiilissa. Olemme tuottaneet kiitettyjä sekä mitattavasti vaikuttavia kursseja lukuisille eri toimialoille ja organisaatioille. Oli kyseessä yksittäinen oppisisältö tai sarja lukuisia eri koulutuksia kymmenille tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa, me olemme valmiita vastaamaan toteutuksesta.

Tiimimme koostuu pedagogisen viestinnän raudanlujista ammattilaisista, jotka kykenevät tuottamaan räätälöityä sisältöä eri
tarpeisiinne.

Olemme tarjonneet luotettavia oppimisalustaratkaisuja Suomen suurimpien yritysten käyttöön jo yli 10 vuoden ajan.

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2018 Context Learning Finland Oy