Tiedote
Julkaistu
1/11/2019

Yritysten digioppimisen huippuosaaminen muotoiltiin kansainväliseksi koulutusvientituotteeksi

LEHDISTÖTIEDOTE – 16.5.2018 Helsinki
Yritysten digioppimisen huippuosaaminen muotoiltiin kansainväliseksi koulutusvientituotteeksi

Syyskuussa 2018 käynnistyvä Corporate Digital Learning Design Program on Euroopan ensimmäinen kokonaan yritysten tarpeista lähtien suunniteltu koulutusohjelma, joka valmentaa yritysten koulutusasiantuntijoista digioppimisen huippuosaajia. Digioppimisen muotoiluosaaminen auttaa yrityksiä toteuttamaan henkilöstökoulutukset laadukkaammin ja vaikuttavammin.

Suomen johtava yritysten digitaaliseen oppimiseen erikoistunut yritys Context Learning tarjoaa kansainvälisten yhteistyökumppaniensa kanssa kokonaan yritysten tarpeista lähtien räätälöidyn digioppimisen koulutusohjelman yritysten koulutusasiantuntijoille.

Syksyllä 2018 toteutettavassa Corporate Digital Learning Design –ohjelmassa yhdistyy suomalainen digioppimisen huippuosaaminen, uraauurtava kokemus ja näkemys yritysten osaamisen kehittämisestä sekä digitaalisten palvelujen design-osaaminen.

”Tarve tälle koulutukselle nousi asiakasyrityksistämme, joista useimmissa on tehty suuria ponnisteluja ja investointeja digitaalisen oppimisen eteen. Kokemuksia onnistumisista ja näkemystä digitaalisten menetelmien menestyksekkäästä soveltamisesta yrityskoulutuksessa kaivataan kuitenkin lisää. Keskusteltuamme yritysten digitaalisesta oppimisesta vastaavien asiantuntijoiden kanssa syntyi ajatus yhteishankkeesta, jossa parhaat osaajat, parhaat kokemukset ja yhteinen näkemys digioppimisesta tuotteistetaan kaikille yrityksille helposti omaksuttavaan muotoon.” kertoo Context Learningin toimitusjohtaja Ari Ketola.

”Tähän asti tarjolla olleet koulutukset ovat keskittyneet joko teknisiin tai pedagogisiin kysymyksiin antamatta kokonaiskäsitystä yritysten digioppimisen prosesseista ja menetelmistä. Digioppimisosaajan on ymmärrettävä pedagogiikkaa, tekniikkaa ja sisältöjä. Lisäksi koulutuksesta on pystyttävä tekemään kustannustehokasta ja sen vaikuttavuus on pystyttävä osoittamaan. Koulutuksemme tarjoaa mm. välineet näiden asioiden mallintamiseen siten, että koulutusinvestointeja on helpompi perustella johdolle.” jatkaa koulutuksesta vastaava Learning Design -asiantuntija Teemu Patala.

Koulutus käynnistyy syyskuussa 2018 verkko-opintoina, jotka kestävät työn ohessa opiskeltuna noin 2,5 kuukautta. Lisäksi tarjolla on laajempi monimuotoinen toteutus, jonka aikana eri puolilla Eurooppaa järjestettävissä Master Class –viikonlopuissa pureudutaan syvälle digioppimisen problematiikkaan. Kouluttajina on alan johtavia osaajia Suomesta sekä vierailevina luennoitsijoina Euroopan johtavien digioppimista hyödyntävien yritysten asiantuntijoita. Hanketta koordinoi Context Learning, ja se toteutetaan yhteistyössä kansainvälisen ChangeLearning-allianssin kanssa. Koulutuksen lisätiedot ja hakuohjeet: http://changelearning.net

Context Learning Finland Oy on vuonna 2006 perustettu Suomen johtava yritysten digitaalisen oppimisen ratkaisuihin erikoistunut yritys. Toimintamme lähtökohtana on tehdä digitaalisesta oppimisesta tehokas ja inspiroiva osa asiakasorganisaatioiden kehitystä. Autamme eri toimialojen yrityksiä onnistumaan kaikissa digitaaliseen oppimiseen liittyvissä haasteissa. Tarjoamme asiakkaillemme apua niin koulutuksen strategisen tason suunnitteluun, kuin myös toteutuksen jokaiseen osa-alueeseen. Asiakkainamme on kansainvälisiä yrityksiä kaikilla suurilla toimialoilla. Koulutuksiimme on osallistunut jo miljoonia työntekijöitä yli 100 maassa ja noin 30 kielellä.

ChangeLearning Alliance on kansainvälinen yritysten digitaaliseen oppimiseen keskittynyt verkosto, joka luo yrityksille uusia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja kokemusten jakamiseen digitaaliseen oppimiseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoja koulutuksesta:

http://changelearning.net

Teemu Patala

teemu.patala@context.fi

Puh. +358-40-7247651

Context Learning Finland Oy

www.context.fi

Kulmakatu 5 B 00170 Helsinki

Puh. +358-9-2316 4443