Olemme kokeneita digitaalisen oppimisen ja pedagogisen viestinnän ammattilaisia.

Autamme asiakkaitamme kouluttamaan henkilöstöään tehokkaammin ja vaikuttavammin.

TAVOITE
Tavoitteemme on auttaa eri toimialojen yrityksiä onnistumaan kaikissa digitaaliseen oppimiseen liittyvissä haasteissa. Tarjoamme asiakkaillemme apua niin koulutuksen strategisen tason suunnitteluun, kuin myös toteutuksen jokaiseen osa-alueeseen.

TAUSTA
Context syntyi vuonna 2006, kun yrityksemme perustajajäsenet yhdistivät Suomen suurimpien pörssiyritysten palveluksessa hankitut voimansa sekä yhteisen näkemyksen verkkokoulutuksen tulevaisuudesta. Lähtökohtana oli tehdä koulutuksesta tehokas ja inspiroiva osa asiakasorganisaatioiden kehitystä.

Näkemys

Meillä on vahva näkemys, jonka mukaan kaiken koulutuksen on oltava aidosti vaikuttavaa. Toimintaamme ohjaa intohimo digitaalisiin ratkaisuihin, jotka tukevat oppimista parhaalla mahdollisella tavalla.

Osaaminen

Tiimimme ydinosaaminen perustuu kykyyn nähdä koulutus osana yrityksen menestystä, taitoon kiteyttää viesti opittavaan muotoon ja hyödyntää oikeita menetelmiä opetettavan asian viestimiseen.

Kokemus

Olemme toteuttaneet verkko-oppimista lukuisille eri toimialojen organisaatioille. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita kansainvälisissä pörssiyhtiöissä, PK-yrityksissä, oppilaitoksissa ja julkisella sektorilla.

Tulokset

Ratkaisumme ovat toistuvasti osoittaneet mitattavia kustannussäästöjä, saaneet huippuluokan käyttäjäarvioita ja kansainvälistä tunnustusta. Kerromme näistä mielellämme lisää.

Context numeroina

500+

Toteutettua verkkokoulutusta

1000 000+

Koulutettua henkilöä

12

Vuotta verkkokoulutusta

100+

Asiakasyritystä

Toimistomme Helsingin Kruununhaassa

Kaipaatko näkemystä oppimiseen?
Ota yhteyttä ja tutustutaan paremmin.

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2018 Context Learning Finland Oy