Learning design ja koulutuskonseptit

Learning design ja koulutuskonseptit

Verkko-oppimisen suunnittelu on kriittinen osa henkilöstön kehittämistä. Laadukkaasti suunniteltu koulutuskonsepti varmistaa, että organisaation oppimistavoitteet saavutetaan. Oli kyse yksittäisestä oppisisällöstä tai laajasta strategisen tason kokonaisuudesta.

Raudanluja osaaminen ja pitkä kokemus verkko-oppimisen kehittämisestä eri toimialojen merkittävimmille organisaatioille luovat pohjan, jonka turvin autamme asiakkaitamme koulutuksen suunnittelun kaikissa osa-alueissa.

Saat meiltä Learning design -asiantuntijapalveluita, joiden tarkoituksena on auttaa erilaisten koulutuskokonaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa – aina tavoitteiden määrittelystä, valmiin kokonaisuuden tuotantoon. Voit pyytää meiltä apua laajan oppimiskokonaisuuden suunnitteluun,  tukea yksittäisen osa-alueen viimeistelyyn sekä syventävää koulutusta verkko-oppimisen asiantuntijoille.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Muut palvelumme

Saat meiltä apua niin laajojen strategiatason kokonaisuuksien, kuin yksittäisten oppisisältöjen suunnitteluun.

Toteutamme digitaalisia oppimisratkaisuja monipuolisesti verkkokursseista parhaisiin mobiilioppiratkaisuihin.

Tiimimme koostuu pedagogisen viestinnän raudanlujista ammattilaisista, jotka kykenevät tuottamaan räätälöityä sisältöä eri tarpeisiinne.

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että koulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Oppimisalusta- ja koulutuksenhallintapalvelumme varmistavat, että koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Asiakkaitamme
Nämä ja lukuisat muut alojensa parhaat toimijat luottavat meihin.
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy

Jos kaipaat lisätietoa Contextin Learning Design -palveluista, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella. Kerromme mielellämme lisää aiheesta.

Puhelin
+358 40 801 3635
Sähköpostiosoite
info@context.fi
Postiosoite
Kulmakatu 7 C,
00170 Helsinki
Pyydä lisätietoa Learning Design -palveluista

Kysy lisää Learning Designista

Kiitos viestistä! Palaamme tuota pikaa.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy