Oppimisalustat ja elearning -työkalut

Alta löydät tarjontamme tärkeimmät oppimisalustat ja verkko-oppimisen työkalut.
Header image

Parhaat työkalut kaikkiin verkko-oppimisen tarpeisiin

Olemme vuosien saatossa tunnistaneet tärkeimmät tarpeet koskien erilaisten ja erikokoisten organisaatioiden sisällöntuotanto- sekä hallinnointityökaluja.  Yksi ratkaisu harvoin sopii kaikille, mutta alla olevien työkalujen avulla on mahdollista vastata melkeinpä kaikkiin näistä – olipa kyse yksittäisestä pienestä projektista tai monikansallisen suurorganisaation koko eLearning-ekosysteemistä.

Context TMS

Context TMS on lukuisten suurten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten käytössä oleva verkkokoulutusten seuranta- ja raportointijärjestelmä. Palvelun avulla verkkokurssien käyttö, ylläpito sekä seuranta on sujuvaa ja tehtyjä opintosuorituksia voi seurata tehokkaasti.

Järjestelmä mukautuu eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin ja sitä voidaan hyödyntää joustavasti sekä organisaation sisäiseen että ulkoisten yhteistyökumppanien ja sidosryhmien koulutukseen.

Lue lisää

Flowsparks

Flowsparksin työkalujen avulla voit luoda edistyksellistä sisältöä helposti ja itsenäisesti. Palvelu tarjoaa täyden kontrollin sekä kokonaan uusia mahdollisuuksia verkkokoulutusten luomiseen, hallinnointiin sekä ylläpitoon ja päivityksiin. Flowsparksin avulla voit nostaa organisaationne verkko-oppimisen seuraavalle tasolle.

Lue lisää

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy