Verkko- ja mobiilikurssit

Verkko- ja mobiilikurssit

Laadukkaan verkko-oppimisratkaisun avulla voidaan varmistaa, että henkilöstön kehittämisessä saavutetaan halutut tavoitteet. Toteutamme vaikuttavia verkko-oppimisratkaisuja sekä verkossa että mobiilissa opiskeltaviksi.

Olemme tuottaneet kiitettyjä sekä mitattavasti vaikuttavia kursseja lukuisille eri toimialoille ja organisaatioille. Oli kyseessä yksittäinen oppisisältö tai sarja lukuisia eri koulutuksia kymmenille tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa, tiimimme vastaa toteutuksesta vankalla ammattitaidolla.

Tunnemme sekä suuryritysten että pienempien toimijoiden tarpeet ja osaamme luoda oikean ratkaisun kuhunkin tilanteeseen.

Kokemuksemme mukaan verkko-oppimisratkaisujen suunnittelussa on tärkeintä kyetä luomaan pedagogisesti vaikuttavaa sisältöä sekä hyödyntää niitä menetelmiä, jotka vastaavat parhaiten koulutuksen kohderyhmän tarpeisiin. Lisäksi tämän kaiken tulee yhdistyä käyttäjäystävälliseen ja taatusti luotettavaan tekniseen toteutukseen. Mikäli yksikin osa-alue toteutetaan heikosti, koulutus ei saavuta tavoitteitaan. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokaisen projektimme jokainen osa-alue toimii, kuten pitääkin.

Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat apua verkkokurssien suunnittelussa tai toteutuksessa.

Ratkaisut

Asiakkaan halutessa, voimme räätälöidä minkälaisen verkko-oppimisratkaisun tahansa. Olemme kuitenkin todenneet, että useimpiin verkko-oppimisen tarpeisiin voimme vastata jollakin verkkokoulutusten kolmesta palvelutasosta. Alla on eriteltynä eri palvelutasojen sisältö sekä niiden hinnoittelun perusta.

Palvelutaso 1: Basic
Basic-tason verkkokoulutus on ratkaisu, joka sisältää asiakkaan itse laatiman materiaalin kooston verkossa opiskeltavaan muotoon. Palvelu sopii asiakkaille, jotka kaipaavat nopeaa ja teknisesti luotettavaa ratkaisua itse tuottamansa – tai jo olemassaolevan – koulutusmateriaalin siirtämisessä verkkoon.

Palvelun hinta
alkaen 1800€ +alv.
Palvelutaso 2: Expert
Expert-tason verkkokoulutus pitää sisällään vaikuttavan verkko- ja/tai mobiilikurssin laatimisen yhteistyössä asiakkaan ja Contextin asiantuntijoiden kesken. Contextin suunnittelijat luovat asiakkaalle pedagogisesti toimivan, innostavan ja asiakkaan brändin mukaisen toteutuksen.

Palvelun hinta
alkaen 3900€ +alv.
Palvelutaso 3: Premium
Premium-tason verkkokoulutus pitää sisällään teknisesti, visuaalisesti ja multimediallisesti vaativien verkko-oppimisratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Contextin asiantuntijat vastaavat laajasti asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin kaikilla ratkaisun osa-alueilla. Tämän lisäksi asiakas voi hyödyntää koulutuksessaan viimeisimpiä verkkopedagogisia menetelmiä.

Palvelun hinta
alkaen 6500€ +alv.
Tutustu myös muihin palveluihimme

Muut palvelumme

Saat meiltä apua niin laajojen strategiatason kokonaisuuksien, kuin yksittäisten oppisisältöjen suunnitteluun.

Toteutamme digitaalisia oppimisratkaisuja monipuolisesti verkkokursseista parhaisiin mobiilioppiratkaisuihin.

Tiimimme koostuu pedagogisen viestinnän raudanlujista ammattilaisista, jotka kykenevät tuottamaan räätälöityä sisältöä eri tarpeisiinne.

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että koulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Oppimisalusta- ja koulutuksenhallintapalvelumme varmistavat, että koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Asiakkaitamme
Nämä ja lukuisat muut alojensa parhaat toimijat luottavat meihin.
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy

Jos kaipaat lisätietoa verkko- ja mobiilikurssien suunnittelusta ja tuotannosta, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella. Kerromme mielellämme lisää järjestelmästä sekä digitaaliseen oppimiseen liittyvistä aiheista.

Puhelin
+358 40 801 3635
Sähköpostiosoite
info@context.fi
Postiosoite
Kulmakatu 7 C,
00170 Helsinki

Kysy lisää verkko- ja mobiilikursseista

Kiitos viestistä! Palaamme tuota pikaa.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy