Verkko- ja mobiilikurssit

Verkko- ja mobiilikurssit

Laadukkaan verkko-oppimisratkaisun avulla voidaan varmistaa, että henkilöstön kehittämisessä saavutetaan halutut tavoitteet. Toteutamme vaikuttavia verkko-oppimisratkaisuja sekä verkossa että mobiilissa opiskeltaviksi.

Olemme tuottaneet kiitettyjä sekä mitattavasti vaikuttavia kursseja lukuisille eri toimialoille ja organisaatioille. Oli kyseessä yksittäinen oppisisältö tai sarja lukuisia eri koulutuksia kymmenille tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa, tiimimme vastaa toteutuksesta vankalla ammattitaidolla.

Tunnemme sekä suuryritysten että pienempien toimijoiden tarpeet ja osaamme luoda oikean ratkaisun kuhunkin tilanteeseen.

Kokemuksemme mukaan verkko-oppimisratkaisujen suunnittelussa on tärkeintä kyetä luomaan pedagogisesti vaikuttavaa sisältöä sekä hyödyntää niitä menetelmiä, jotka vastaavat parhaiten koulutuksen kohderyhmän tarpeisiin. Lisäksi tämän kaiken tulee yhdistyä käyttäjäystävälliseen ja taatusti luotettavaan tekniseen toteutukseen. Mikäli yksikin osa-alue toteutetaan heikosti, koulutus ei saavuta tavoitteitaan. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokaisen projektimme jokainen osa-alue toimii, kuten pitääkin.

Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat apua verkkokurssien suunnittelussa tai toteutuksessa.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Muut palvelumme

Saat meiltä apua niin laajojen strategiatason kokonaisuuksien, kuin yksittäisten oppisisältöjen suunnitteluun.

Toteutamme digitaalisia oppimisratkaisuja monipuolisesti verkkokursseista parhaisiin mobiilioppiratkaisuihin.

Tiimimme koostuu pedagogisen viestinnän raudanlujista ammattilaisista, jotka kykenevät tuottamaan räätälöityä sisältöä eri tarpeisiinne.

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että koulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Oppimisalusta- ja koulutuksenhallintapalvelumme varmistavat, että koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Asiakkaitamme
Nämä ja lukuisat muut alojensa parhaat toimijat luottavat meihin.
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy