Palvelumme

Luomme verkko-oppimista, joka saavuttaa tavoitteensa.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään verkko-oppimisen mahdollisuuksia kaikilla koulutuksen osa-alueilla. Oli kyse verkkokoulutuksen suunnittelusta ja konseptoinnista, verkkokurssien ja mobiilikurssien tuotannosta, sisällöntuotannosta tai koulutustenhallinnasta ja oppimisalustapalveluista.

Verkkokurssit ja mobiilioppiminen

Laadukkaat verkkokurssit ja mobiilioppimisratkaisut varmistavat, että henkilöstön kehittämisessä saavutetaan halutut tavoitteet. Toteutamme vaikuttavia verkko-oppimisratkaisuja sekä verkossa että mobiilissa.

Olemme tuottaneet kiitettyjä sekä mitattavasti vaikuttavia verkkokursseja lukuisille eri toimialoille ja organisaatioille. Oli kyseessä yksittäinen oppisisältö tai sarja lukuisia eri koulutuksia kymmenille tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa, vastaamme laadukkaasta ja luotettavasta toteutuksesta alusta loppuun.

Oppimisalustat

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että koulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Olemme kehittäneet Context TMS ™ oppimisalustapalvelun varmistaaksemme, että asiakkaidemme koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Sisällöntuotanto

Vaikuttava verkkokoulutus edellyttää parasta mahdollista sisältöä. Olemme pedagogisen viestinnän ammattilaisia ja tuotamme verkko-oppimisen kannalta vaikuttavinta sisältöä sekä osaksi laajempia koulutuskokonaisuuksia että sellaisenaan hyödynnettäväksi. Sisällöntuotantopalveuihimme kuuluu mm.

  • video- ja animaatiotuotanto
  • VR-applikaatiot
  • Webcast-koulutukset
  • käsikirjoitus
  • visuaalinen suunnittelu
  • tehtävät ja interaktiot

Learning Design & koulutuskonseptit

Verkko-oppimisen suunnittelu on kriittinen osa henkilöstön kehittämistä. Laadukkaasti suunniteltu koulutuskonsepti varmistaa, että organisaation oppimistavoitteet saavutetaan. Raudanluja osaaminen ja pitkä kokemus verkko-oppimisen kehittämisestä eri toimialojen merkittävimmille organisaatioille luovat pohjan, jonka turvin autamme asiakkaitamme koulutuksen suunnittelun kaikissa osa-alueissa. Oli kyse yksittäisestä oppisisällöstä tai laajasta strategisen tason kokonaisuudesta.

Kaipaatko apuamme?
Ota yhteyttä, niin jutellaan aiheesta tarkemmin.

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy