Palvelumme

Mitä me teemme?

Olemme digitaalisen oppimisen toimisto

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitaalisen oppimisen mahdollisuuksia kaikilla koulutuksen osa-alueilla. Oli kyse koulutuksen suunnittelusta ja konseptoinnista, verkko- ja mobiilikurssien tuotannosta, sisällöntuotannosta tai koulutustenhallinnasta ja oppimisalustapalveluista.

Learning Design & Koulutuskonseptit

Digitaalisen oppimisen suunnittelu on kriittinen osa henkilöstön kehittämistä. Laadukkaasti suunniteltu koulutuskonsepti varmistaa, että organisaation oppimistavoitteet saavutetaan. Raudanluja osaaminen ja pitkä kokemus digitaalisen oppimisen kehittämisestä eri toimialojen merkittävimmille organisaatioille luovat pohjan, jonka turvin autamme asiakkaitamme koulutuksen suunnittelun kaikissa osa-alueissa. Oli kyse yksittäisestä oppisisällöstä tai laajasta strategisen tason kokonaisuudesta.

Verkkokurssit & Mobiilioppiminen

Laadukkaat verkko- ja mobiilikurssit varmistavat, että henkilöstön kehittämisessä saavutetaan halutut tavoitteet. Toteutamme vaikuttavia digitaalisia oppimisratkaisuja sekä verkossa että mobiilissa.

Olemme tuottaneet kiitettyjä sekä mitattavasti vaikuttavia kursseja lukuisille eri toimialoille ja organisaatioille. Oli kyseessä yksittäinen oppisisältö tai sarja lukuisia eri koulutuksia kymmenille tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa, vastaamme toteutuksesta alusta loppuun.

Sisällöntuotanto

Vaikuttava koulutus edellyttää parasta mahdollista sisältöä. Olemme pedagogisen viestinnän ammattilaisia ja tuotamme oppimisen kannalta vaikuttavinta sisältöä sekä osaksi laajempia koulutuskokonaisuuksia että sellaisenaan hyödynnettäväksi. Sisällöntuotantopalveuihimme kuuluu mm.

  • video- ja animaatiotuotanto
  • VR-applikaatiot
  • Webcast-koulutukset
  • käsikirjoitus
  • visuaalinen suunnittelu
  • tehtävät ja interaktiot

Oppimisalustat 

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että koulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Olemme kehittäneet Context TMS ™ oppimisalustapalvelun varmistaaksemme, että asiakkaidemme koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Kaipaatko apuamme?
Ota yhteyttä, niin jutellaan aiheesta tarkemmin.

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy