Rakentaminen

Rakennusalan verkko-oppimisratkaisut
Meillä on vankka kokemus rakennusalalle toteutetuista verkkokoulutuksista. Tuotamme sekä laadukasta koulutussisältöä että tarjoamme tehokkaita teknologisia ratkaisuja.
Kokemus
Olemme toimineet useiden Suomen suurimpien rakennusalan yritysten yhteistyökumppanina verkko-oppimisen saralla jo vuosia. Meillä on vahva kokemus rakennusalalle tehtävän verkko-oppimisen sisällöntuotannosta sekä erilaisista teknisistä ratkaisuista.
Osaaminen
Olemme luoneet lukuisia verkko-oppimisratkaisuja eri rakennusalan yrityksille.  Näihin lukeutuu mm. turvallisuus-, perehdytys-, Code of Conduct-, laite-, tuote- sekä lukuisiin muihin alan erityisaiheisiin liittyvä verkkokurssien tuotanto. Lisäksi olemme tehostaneet asiakkaidemme liiketoimintaa sujuvan koulutusten hallintaan ja seurantaan tarkoitetun oppimisalustan – sekä toiminnan tehokkuutta lisäävien integraatioiden avulla.
Ratkaisut
Vankan kokemuksen pohjalta voimme suunnitella asiakkaillemme rakennusalan verkkokoulutuksia joko itsenäisesti tai yhdessä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa. Sisällöntuotantotiimimme luo vaikuttavia verkko-oppimisratkaisuja kaikkiin tuottamiimme koulutuksiina ja varmistaa, että koulutussisältö ja menetelmät vastaavat asiakkaan tarpeita. Palvelutarjoomamme kattaa myös verkkokoulutusten seurannan, hallinnan ja ylläpidon sekä mahdolliset tekniset integraatiot esim. lupa-, kulunvalvonta ja HR-järjestelmiin.
Asiakkaitamme
Asiakkainamme verkko-oppimisen kentällä ovat toimineet mm. seuraavat rakennusalan yritykset.
Yhteystiedot
Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero:
+358 40 801 3635

Sähköpostiosoite:
info@context.fi
Pyydä lisätietoa verkkokoulutusratkaisuista

Kysy lisää verkko-oppimisesta

Kiitos viestistä! Palaamme asiaasi pikimmiten.
Oho! Jokin meni pieleen, ole yhteydessä info@context.fi
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy