Teollisuus ja logistiikka

Teollisuuden alojen verkko-oppimisratkaisut
Olemme luoneet vaikuttavia, tehokkaita ja toimintavarmoja ratkaisuja lukuisille eri teollisuus- ja logistiikka-alan yrityksille, ymmärrämme alojen verkkokoulutustarpeet ja osaamme vastata niihin.
Kokemus
Meillä on vahva osaaminen ja kokemus  teollisuuden ja logistiikan alojen toimijoille toteutetuista verkko-oppimisratkaisuista. Teollisuuden ja logistiikan alojen asiakkaillemme toteutettujen koulutusten suoritusmäärä lasketaan sadoissa tuhansissa käyttäjissä ja monet alan merkittävät toimijat luottavat meihin sekä koulutussisällön että koulutusten hallinnoinnin suhteen.
Osaaminen
Olemme luoneet lukuisia verkko-oppimisratkaisuja eri teollisuuden ja logistiikan alojen yrityksille.  Näihin lukeutuu mm. turvallisuus-, perehdytys-, Code of Conduct- ja laitekoulutusten tuotanto. Asiakkaamme arvostavat erityisesti luotettavaa teknologiaamme sekä vahvaa sisältöosaamista, minkä vuoksi he voivat olla varmoja, että heidän verkko-oppimiseen liittyvät asiat ovat kunnossa.
Ratkaisut
Vuosien kokemuksella kykenemme tuottamaan useimmat teollisuuden ja logistiikan alojen verkkokoulutukset kokonaan itsenäisesti, mutta työskentelemme sisällön tiimoilta aina mieluusti myös asiakkaan kanssa. Palvelutarjoomamme kattaa kaiken verkkokoulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta, niiden seurantaan, hallintaan ja ylläpitoon sekä mahdollisiin teknisiin integraatioihin (esim. lupa-, kulku- tai HR-järjestelmiin).
Asiakkaitamme
Asiakkainamme verkko-oppimisen kentällä ovat toimineet mm. seuraavat
– sekä lukuisat muut – teollisuuden alan yritykset.
Yhteystiedot
Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero:
+358 40 801 3635

Sähköpostiosoite:
info@context.fi
Pyydä lisätietoa verkkokoulutusratkaisuista

Kysy lisää verkko-oppimisesta

Kiitos viestistä! Palaamme asiaasi pikimmiten.
Oho! Jokin meni pieleen, ole yhteydessä info@context.fi
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy