Tiedote
Julkaistu
November 1, 2019

15 vuotta Suomen vaikuttavinta verkkokoulutusta

Context Learning Finland Oy perustettiin 15 vuotta sitten. Vuosiin on mahtunut roimasti onnistumisia sekä huikeita oppimiskokemuksia. Voimme ylpeydellä todeta, että olemmekin vuodesta toiseen päässeet viemään alaa eteenpäin lukuisten mahtavien asiakkaiden kanssa.

”Contextin vahva osaaminen ja onnistuneet projektit ovat mahdollistaneet yrityksemme siirtymiseen digiaikaan myös henkilöstön ja kumppaneidemme koulutuksessa.”

palaute kotimaisen finanssialan konsernin henkilöstöjohtajalta

Mistä kaikki alkoi?

Context syntyi vuonna 2006, kun yrityksemme perustajajäsenet yhdistivät Suomen suurimpien pörssiyritysten palveluksessa hankitut voimansa sekä yhteisen näkemyksensä verkkokoulutuksen tulevaisuudesta. Lähtökohtana oli tehdä koulutuksesta tehokas ja inspiroiva osa asiakasorganisaatioiden kehitystä.

 

15 vuotta sitten verkkokoulutus oli alana vielä kohtalaisen uusi. Digitaalisille oppimisratkaisuille oli kuitenkin kasvava tarve ja yhä useampi organisaatio alkoi ymmärtää digitaalisen oppimisen tarjoamia mahdollisuuksia. Tästä eteenpäin alan kehitys on ollut nousujohteista johtaen vähitellen koulutuksen digitaaliseen transformaatioon lukuisilla eri toimialoilla maailmanlaajuisesti.

 

”Esimiestaitojen oppiminen Contextin simulaatioverkkokurssilla mullisti käsitykseni siitä mitä kaikkea verkossa voikaan oppia.”

– palaute esimieskoulutuksemme käyneeltä lähiesimieheltä

Missä olemme nyt?

Vuonna 2021 digitaalisen koulutuksen rooli ja merkitys organisaatioiden henkilöstön kehityksessä on tärkeämpi kuin koskaan aikaisemmin. Pedagogisesti laadukkaasta ja toimivasta verkko-oppimisesta on tullut ”standardi” monien organisaatioiden henkilöstökoulutuksessa, minkä vuoksi uudenlaisia ratkaisuja toteutetaan jatkuvasti enemmän.

 

Huiman kehityksen taustalla on sekä teknologian että verkkopedagogisten menetelmien nopeat edistysaskeleet, jotka mahdollistavat entistä vaikuttavampien digitaalisten oppimisratkaisujen toteutuksen.

 

Ketterän kehittämisen ja vahvan verkkopedagogisen osaamisen voimin Context on päässyt tuottamaan yhä parempia verkkokoulutusratkaisuja ja ottanut merkittäviä edistysaskeleita niin teknologian kuin myös hyödynnettävien menetelmien alueella. Lisäksi vahva kokemuksemme alalta näkyy entistä nopeampina ja asiakkaillemme vaivattomampina tuotantoprosesseina.

 

Uskomme, että saman suuntainen kehitys tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Minne olemme menossa?

Palvelumme ja kykymme auttaa asiakkaitamme perustuu vahvaan verkkopedagogiseen osaamiseen, luotettavaan teknologiaan sekä kykyyn löytää tarkoituksenmukaiset ja toimivat menetelmät erilaisiin oppimishaasteisiin. Lisäksi kokemus jo miljoonien opintosuorituksen tuottamisesta oppijoille ympäri maailman on hionut tuotannostamme asiakkaillemme aidosti sujuvan ja vaivattoman prosessin. Nämä elementit luovat pohjan kokonaisvaltaiselle palvelullemme, jota kehitämme päivä päivältä entistä paremmaksi.

 

Muutamia esimerkkejä tämänhetkisistä kehityskohteistamme ovat mm:

  • ContextTMS -seuranta- ja raportointijärjestelmä
  • Vuorovaikutteisten harjoitteiden pedagogiikka
  • Entistä paremmat mobiilioppimisratkaisut
  • VR-pohjaiset oppimissovellukset
  • Organisaatiokohtaisten oppimisratkaisujen kehitys- ja päivityspalvelut

 

Uskomme, että jatkossa organisaatioiden tarpeet ja vaatimukset verkkokoulutuksen laadun sekä vaikuttavuuden suhteen kasvavat entisestään ja koulutukselta osataan vaatia yhä enemmän. Tämän vuoksi vahvistamme Contextin tarjontaa kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla, jotta pystymme vastaamaan uusiin haasteisiin ja asiakkaidemme tarpeisiin ammattiylpeytemme mukaisesti myös jatkossa.

”Yrityksen taival on tähän mennessä ollut huikea. Kaikki, jotka ovat olleet rakentamassa 15-vuotiasta Contextia sen historian eri vaiheissa ansaitsevatkin suunnattoman suuret kiitokset. Tältä pohjalta meidän on hyvä lähteä tekemään tulevaisuudesta entistä onnistuneempi!”

– Kasimir Marttinen, Toimitusjohtaja

Jos haluat kuulla lisää tulevaisuuden suunnitelmistamme tai verkkokoulutuksen mahdollisuuksista, saat meihin yhteyden täältä.

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy