Turvallisuusperehdytysten saumaton integrointi kulunvalvontaan
Oppimisalustat
Lisää esimerkkejä

Asiakkaan haaste

Suuri pohjoismaissa toimiva asuntorakennuttaja otti meihin yhteyttä liittyen työmailla tehtävään perehdytyskoulutukseen. Yhtiön työmailla käy ja työskentelee tuhansia henkilöitä vuoden aikana. Tämän vuoksi  työturvallisuudessa ei ole varaa virheisiin ja kaikkien työmailla työskentelevien tulee tuntea oikeat käytännöt ja toimintatavat.

Asiakkaamme kaipasi haasteeseensa ratkaisua, jolla se voi varmistaa tehokkaamman sekä vaikuttavamman perehdytyskoulutuksen työntekijöilleen ja alihankkijoilleen. Tavoitteena oli luoda koulutus, jonka läpikäynti onnistuu joustavasti millä tahansa laitteella. Lisäksi haluttiin, että koulutuksen suorituksesta välittyy tehokkaasti tieto työmaalle – suorituksen tehneen henkilön kulkulupaa varten.

Ratkaisumme

Perehdytyskoulutuksen tuotanto

Ratkaistaksemme asiakkaan asettaman haasteen, loimme yhteistyössä heidän asiantuntijoidensa kanssa vaikuttavan perehdytyskoulutuksen. Koulutuksen läpikäynti onnistuu joustavasti mobiililaitteilla ja sen suunnittelussa hyödynnettiin laajasti tähän tarkoitukseen sopivia verkkopedagogisia menetelmiä, kuten erilaisia interaktiivisia harjoitteita sekä monipuolista multimedia-sisältöä.

 

Tekninen integrointi ja seuranta

Koulutus toimii Contextin TMS seuranta- ja raportointijärjestelmässä, joka integroitiin tätä tarkoitusta varten asiakkaan, jo käytössä olevaan, työmaavalvontajärjestelmään. Ratkaisu mahdollistaa sen, että työmaille saapuvat työntekijät voivat käydä pakollisen perehdytyskoulutuksen verkossa ja millä tahansa laitteella. Tämän jälkeen tieto suorituksesta välittyy työmaalle ja työmaalla käytössä oleva työmaavalvontajärjestelmä myöntää tekijälle automaattisesti tarvittavan kulkuluvan.

 

Kehittämäämme ratkaisuun oltiin erittäin tyytyväisiä sekä Contextin että asiakkaan tahoilla. Vaikuttaa myös siltä, että ratkaisun avulla voidaan tehostaa työmaaperehdytysten läpikäyntiä merkittävästi.

 

Jos kaipaat apua digitaalisten koulutusratkaisujen suhteen, voit olla meihin yhteydessä täältä.

Lisää esimerkkejä osaamisestamme

Vaikuttava verkkokurssi
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy