Context TMS

Context TMS™

Kokemuksemme mukaan käytössä olevasta oppimisalustasta saadaan parhaat tulokset, kun hyödynnettävä alusta pitää sisällään kaikki tarvittavat ominaisuudet, muttei mitään ylimääräistä, toimii luotettavasti ja on mahdollisimman helppokäyttöinen. Context TMS™️ on pilvipohjainen verkkokoulutusten jakelu,  seuranta- ja raportointijärjestelmä, joka on suunniteltu vastaamaan erityisen hyvin verkkokurssien helppoon hallintaan ja seurantaan.

Järjestelmä taipuu mainiosti esim. organisaation ulkoisille kumppaneille ja sidosryhmille tarjottaviin koulutuksiin, yksittäisten kurssien laajempaan jakeluun sekä kaikille niille tahoille, jotka kaipaavat alustaltaan selkeää ja suoraviivaista seurantaa.

Ominaisuudet

Context TMS:n avulla verkkokurssien käyttö, ylläpito sekä seuranta on sujuvaa ja tehtyjä opintosuorituksia voi seurata tehokkaasti. Järjestelmä mukautuu erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin, soveltuu sekä sisäiseen että ulkoiseen koulutukseen. Tämä onnistuu joustavalla ja olennaisimpiin ominaisuuksiin keskittyvällä suunnittelulla.

Selkeä kokonaiskuva koulutuksen tilanteesta

Järjestelmä auttaa ylläpitämään selkeää kokonaiskuvaa opintosuorituksista.

Haluamasi tiedot koulutuksen suorittajista

Järjestelmä kerää halutut tiedot koulutuksen suorittaneista henkilöistä. Opiskelijoilta pyydettävät tiedot ovat vapaasti teidän määriteltävissänne.

Automaattinen
raportointi

Context TMS tuottaa automaattiset suoritusraportit ja tilastot opintosuorituksista. Voit seurata ja analysoida suorituksia suoraan portaalissa tai ladata tiedot esim. exceliin.

Sujuva käyttöönotto

Context TMS voidaan ottaa käyttöön nopealla aikataululla. Näin pääsette ripeästi liikkeelle koulutuksenne kanssa.

Skaalautuu laajalle käyttäjämäärälle

Järjestelmä soveltuu kaikenkokoisille toimijoille ja voidaan tarvittaessa skaalata hyvinkin suurelle määrälle käyttäjiä. Suurimmillaan yhdellä asiakkaallamme on ollut satoja tuhansia käyttäjiä.

Automaattiset todistukset

Järjestelmä lähettää kurssitodistuksen automaattisesti kurssilaiselle ja koulutuksen hallinnoijalle.

Joustava kirjautuminen opiskelijalle

Palvelun käyttö ei edellytä erillisten käyttäjätilien luontia etukäteen. Tämä helpottaa verkkokurssien jakelua esim. laajoille kohderyhmille tai oman organisaation ulkopuolelle.

Integrointi

Context TMS voidaan integroida joustavasti eri järjestelmiin. Näistä suosituimpia asiakkaillamme ovat olleet kulunvalvonta-, lupa-, HR- ja koulutusjärjestelmät sekä single- sign-on -kirjautumiset.

Kelpoisuuksien seuranta

Context TMS mahdollistaa erilaisten kelpoisuuksien, kuten turvallisuusperehdytysten, seurannan, hallinnoinnin ja raportoinnin sekä tietojen välittämisen esim. tarvittaviin kulku- ja lupajärjestelmiin.

Kieliversiot

Järjestelmä pitää sisällään monikieliset käyttöliittymät mm. englannin, ruotsin ja venäjän kielillä.

Tukipalvelu

Ylläpidettävistä kursseista voidaan ohjata kysymykset ja tukipyynnöt suoraan kurssisisällöstä tukipalveluun tai halutulle asiantuntijalle.

Automaattinen viestintä

Context TMS mahdollistaa automatisoidun viestinnän opiskelijoille esim. sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä lähetettävät muistutukset ja kurssikutsut.

Toimintavarma

Context TMS on luotettava ja toimintavarma. Kehitämme järjestelmää aktiivisesti asiakastarpeiden perusteella ja sen toiminnallisuudet ovat mukautettavissa asiakkaan organisaatiokohtaisiin tarpeisiin.

Turvallinen

Context TMS toimii Microsoft Azuressa, kaikki käsitelty data pysyy EU-alueella ja noudattaa GDPR-ohjeistuksia.

Vastuullinen

Järjestelmän kehityksessä ja käytössä pyritään varmistamaan mahdollisimman vastuullisten toimintatapojen noudattaminen kaikissa olosuhteissa.

Oppimisalustat ja koulutusten hallinta

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että verkkokoulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Oppimisalusta- ja koulutuksenhallintapalvelumme varmistavat, että koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Kokemuksemme mukaan käytössä olevasta oppimisalustasta saadaan parhaat tulokset, kun hyödynnettävä alusta pitää sisällään juuri kyseiselle organisaatiolle oikeat ominaisuudet, toimii luotettavasti ja on mahdollisimman helppokäyttöinen. Tämän vuoksi olemme kehittäneet tarjontaamme siten, että se vastaa organisaationne tilanteeseen juuri oikealla tasolla – ja tarpeen vaatiessa mukautuu sujuvasti uusiin tarpeisiin.

Olemme toteuttaneet jo yli 10 vuoden ajan luotettavia oppimisalusta- ja koulutustenhallintaratkaisuja Suomen suurimpien yritysten käyttöön. Vankka kokemuksemme oppimisalustojen ja koulutustenhallintaratkaisujen toteutuksesta takaa, että kykenemme laatimaan parhaan ratkaisun yrityksellenne. Olipa kyse yksittäisen kurssin seurannasta tai laajasta oppimisenhallintapalvelusta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Muut palvelumme

Saat meiltä apua niin laajojen strategiatason kokonaisuuksien, kuin yksittäisten oppisisältöjen suunnitteluun.

Toteutamme digitaalisia oppimisratkaisuja monipuolisesti verkkokursseista parhaisiin mobiilioppiratkaisuihin.

Tiimimme koostuu pedagogisen viestinnän raudanlujista ammattilaisista, jotka kykenevät tuottamaan räätälöityä sisältöä eri tarpeisiinne.

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että koulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Oppimisalusta- ja koulutuksenhallintapalvelumme varmistavat, että koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Asiakkaitamme
Nämä ja lukuisat muut alojensa parhaat toimijat luottavat meihin.
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy

Milloin Context TMS™️ on sopiva ratkaisu?

Context TMS™️ vastaa organisaationne koulutustarpeisiin erityisesti silloin, kun teille on tärkeää:
  • verkkokoulutuksienne kustannustehokas ja automaattinen hallinta.
  • koulutustenhallintaratkaisu, joka soveltuu verkkokoulutusten tarjoamiseen myös laajoille kohderyhmille ja/tai organisaation ulkopuolisille henkilöille.
  • käyttäjämääräriippumaton hinnoittelu ja skaalautuva koulutustenhallinnan  ratkaisu, joka ei räjäytä pankkia käyttäjämäärien kasvaessa suuremmiksi.
  • sujuvasti käyttöönotettava koulutustenhallintaratkaisu, joka sisältää halutut toiminnallisuudet, muttei yhtään ylimääräisiä ominaisuuksia.
  • mahdollisuus integroida verkkokoulutusten seuranta ja raportointi sujuvasti osaksi jotakin olemassa olevaa tietojärjestelmää.

Hinnoittelu

Context TMS™️ on kuukausilaskutteinen palvelu.

Palvelun hinta alkaen 150€ +alv. per kuukausi
+ käyttöönotto kertakustannuksena 1950€ +alv.

Jos kaipaat lisätietoa Context TMS™️sta, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella. Kerromme mielellämme lisää järjestelmästä sekä digitaaliseen oppimiseen liittyvistä aiheista.

Puhelin
+358 40 801 3635
Sähköpostiosoite
info@context.fi
Postiosoite
Kulmakatu 7 C,
00170 Helsinki
Pyydä lisätietoa Context TMS:sta

Kysy lisää Context TMS:stä

Kiitos viestistä! Palaamme tuota pikaa.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy