Oppimisalustat ja koulutusten hallinta

Oppimisalustat ja koulutusten hallinta

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että verkkokoulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Oppimisalusta- ja koulutuksenhallintapalvelumme varmistavat, että koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Kokemuksemme mukaan käytössä olevasta oppimisalustasta saadaan parhaat tulokset, kun hyödynnettävä alusta pitää sisällään juuri kyseiselle organisaatiolle oikeat ominaisuudet, toimii luotettavasti ja on mahdollisimman helppokäyttöinen. Tämän vuoksi olemme kehittäneet tarjontaamme siten, että se vastaa organisaationne tilanteeseen juuri oikealla tasolla – ja tarpeen vaatiessa mukautuu sujuvasti uusiin tarpeisiin.

Olemme toteuttaneet jo yli 10 vuoden ajan luotettavia oppimisalusta- ja koulutustenhallintaratkaisuja Suomen suurimpien yritysten käyttöön. Vankka kokemuksemme oppimisalustojen ja koulutustenhallintaratkaisujen toteutuksesta takaa, että kykenemme laatimaan parhaan ratkaisun yrityksellenne. Olipa kyse yksittäisen kurssin seurannasta tai laajasta oppimisenhallintapalvelusta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Muut palvelumme

Saat meiltä apua niin laajojen strategiatason kokonaisuuksien, kuin yksittäisten oppisisältöjen suunnitteluun.

Toteutamme digitaalisia oppimisratkaisuja monipuolisesti verkkokursseista parhaisiin mobiilioppiratkaisuihin.

Tiimimme koostuu pedagogisen viestinnän raudanlujista ammattilaisista, jotka kykenevät tuottamaan räätälöityä sisältöä eri tarpeisiinne.

Onnistuneen koulutuksen ja henkilöstön kehittämisen kannalta on tärkeää, että koulutuksia voidaan hallita keskitetysti ja helppokäyttöisesti. Oppimisalusta- ja koulutuksenhallintapalvelumme varmistavat, että koulutusstrategian toteutusta voidaan seurata, mitata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Asiakkaitamme
Nämä ja lukuisat muut alojensa parhaat toimijat luottavat meihin.
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2018 Context Learning Finland Oy