Oppilaitokset ja korkeakoulut

Oppilaitosten ja korkeakoulujen verkko-oppimisratkaisut
Olemme luoneet vaikuttavia verkko-oppimisratkaisuja useiden suomalaisten sekä kansainvälisten oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa.
Kokemus
Olemme toimineet useiden Suomen johtavien oppilaitosten ja korkeakoulujen sekä kansainvälisten akateemisten toimijoiden yhteistyökumppanina verkko-oppimisen saralla. Meillä on vahva kokemus akateemisen maailman verkko-oppimistarpeista ja niihin soveltuvista ratkaisuista.
Osaaminen
Voimme tukea oppilaitoksia ja akateemisia toimijoita mm. laajojen verkko-oppimiskokonaisuuksien suunnittelussa, teknisessä toteutuksessa sekä modernien verkkopedagogisten menetelmien hyödyntämisessä osana verkko- ja monimuoto-opetusta. Tämän lisäksi meillä on runsaasti kokemusta erilaisista oppimisen digitaaliseen transformaatioon liittyvistä hankkeista.
Ratkaisut
Autamme oppilaitos- ja korkeakouluasiakkaitamme kaikissa verkko-oppimiseen liittyvissä haasteissa. Palvelumme kattavat kaiken laajojen verkko-oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun tarkoitetuista learning-design -palveluista, yksittäisten verkko-oppimismoduulien tuotantoon ja suunnitteluun.
Asiakkaitamme
Asiakkainamme ja yhteistyökumppaneinamme verkko-oppimisen kentällä
ovat toimineet mm. seuraavat oppilaitokset ja korkeakoulut.
ConteXT MOOC
Tarjoamme oppilaitos ja korkeakouluasiakkaillemme myös moderneja ja verkkopedagogisesti vaikuttavia MOOC (Massive Open Online Course) -toteutuksia. Voit tutustua ConteXT MOOC -kursseihin napauttamalla oheista painiketta.
Yhteistyökumppanit
Asiakkainamme ja yhteistyökumppaneinamme verkko-oppimisen kentällä ovat toimineet
mm. seuraavat oppilaitokset, korkeakoulut ja akateemiset organisaatiot.
Yhteystiedot
Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero:
+358 40 801 3635

Sähköpostiosoite:
info@context.fi

Kysy lisää verkko-oppimisesta

Kiitos viestistä! Palaamme asiaan pikimmiten.
Oho! Jokin meni pieleen, ole yhteydessä info@context.fi
Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2023 Context Learning Finland Oy