Julkaistu

Context ja Flowsparks aloittavat yhteistyön

Julkaistu: 31.1.2023

FLOWSPARKS, yksi maailman edistyksellisimmistä verkko-oppimistyökalujen tarjoajista, ja Context, yksi Suomen kokeneimmista digitaalisen oppimisen toimistoista, yhdistävät voimansa. Kumppanuuden tavoitteena on tarjota suomalaisille ja pohjoismaalaisille yritykselle parasta mahdollista verkko-oppimissisältöä sekä parhaat mahdolliset työkalut sisällön tekemiseen.

Edistyksellistä sisältöä ja parhaat työkalut sen tuottamiseen

Flowsparks tarjoaa edistyksellisen eLearning-työkalupaketin, jonka avulla on mahdollista tuottaa moniin kilpaileviin ratkaisuihin verrattuna monipuolisempaa ja vaikuttavampaa sisältöä sekä päivittää ja hallinnoida sisältöjä tehokkaammin. Contextilla on väkevä osaaminen verkkopedagogisesti laadukkaan sekä aidosti vaikuttavan verkko-oppimisen toteutuksesta ja suunnittelusta.

 

Pitkä kokemus lukuisten suomalaisten ja pohjoismaalaisten organisaatioiden kanssa toteutetuista verkko-oppimisprojekteista on osoittanut, että onnistuneet projektit vaativat kuhunkin tarpeeseen parhaiten vastaavia työkaluja. Contextin ja Flowsparksin yhteistyön tarkoituksena on tuoda joustavuutta, skaalautuvuutta ja edistyksellisempää sisältöä kaipaavien organisaatioiden saataville paras mahdollinen tietotaito ja työkalut samassa paketissa.

”Tavoitteenamme on tarjota ensiluokkaisia ratkaisuja kaikkien asiakasyritystemme verkko-oppimisen tarpeisiin ja uskomme, että Flowsparksin työkalut toimivat erityisen hyvin niille organisaatioille, jotka kaipaavat sisällöntuotannoltaan enemmän monipuolisuutta ja skaalautuvuutta.

 

Flowsparks erottuu kilpailijoistaan edukseen oppimismalliensa, räätälöintimahdollisuuksiensa, tehokkaan kieliversiotuotannon ja viimeistellyn estetiikkansa ansiosta. Tämä yhdistettynä Contextin verkkopedagogiseen osaamiseen varmistaa asiakkaillemme parhaan lopputuloksen."

- Kasimir Marttinen

Toimitusjohtaja, Context Learning Finland Oy

Joustavaa, skaalautuvaa ja laadukkaasti suunniteltua verkko-oppimista

Flowsparksin työkalut tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden tuottaa itse laadukasta sisältöä mm. valmiiden pedagogisesti suunniteltujen oppimismallien, kattavien räätälöintimahdollisuuksien sekä viimeisen päälle suunniteltujen käyttöliittymäelementtien avulla. Lisäksi Flowsparks mahdollistaa kilpailijoitaan huomattavasti tehokkaamman sisältöjen päivityksen ja kieliversioiden hallinnan.

Contextin vahva osaaminen ensiluokkaisesta sisällöntuotannosta sekä verkkopedagogisesta suunnittelusta mahdollistavat sen, että työkalujen mahdollisuuksista voidaan ottaa kaikki irti asiakkaan tarpeeseen vastaavalla tasolla.

"Tämä yhteistyö on merkittävä virstanpylväs matkallamme, kun Contextista tulee meille keskeinen ratkaisukumppani. Yhdessä olemme valmiita avaamaan uusia mahdollisuuksia ja tehostamaan digitaalista oppimista Pohjoismaissa. Contextin asiantuntemus Suomen markkinoilla sopii saumattomasti yhteen sen kanssa, miten sitoudumme innovointiin ja laatuun.

Tämä kumppanuus ei ainoastaan vahvista läsnäoloamme Suomessa, vaan luo myös pohjan vaikuttavalle laajentumiselle koko Pohjoismaiden markkinoille. Olemme innokkaita työskentelemään yhdessä parantaaksemme verkko-opetusta ja tuodaksemme suurta lisäarvoa asiakkaillemme alueella."

- Cédric Herregodts

CEO, FLOWSPARKS

Flowsparks ja Context tavattavissa ITK 2024 ja HRx 2024 -tapahtumissa

Flowsparks ja Context ovat tavattavissa tänä keväänä 18-. ja 19.4.2024 järjestettävässä ITK 2024 -tapahtumassa, jossa yrityksillä on yhteinen messupaikka, tätä ennen palveluun pääsee tutustumaan myös 14.3.2024 järjestettävässä HRx2024 -tapahtumassa. Tapahtumien osallistujat pääsevät perehtymään kaikkiin palvelun tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä tutustumaan yritysten edustajiin ja näkemään paikan päällä, mitä kaikkea voimme tarjota nostaaksemme asiakkaidemme verkkokoulutuksen uudelle tasolle.

Tietoa Flowsparksin ominaisuuksista ja mahdollisuuden pyytää meiltä esittelyä löydät täältä.

Contextista
Context on kokenut digitaalisen oppimisen toimisto Helsingissä, joka tekee yhteistyötä lukuisten merkittävien yritysten kanssa Suomessa ja Pohjoismaissa sekä akateemisten oppilaitosten kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Context tarjoaa kattavan valikoiman digitaalisia oppimisratkaisuja, jotka vastaavat moninaisiin asiakastarpeisiin. Contextin osaava tiimi on omistautunut pitämään asiakkaat digitaalisen koulutuksen trendien eturintamassa ja tarjoamaan räätälöityjä, skaalautuvia ja vaikuttavia oppimiskokemuksia.
 
Lisätietoja:
Context Learning Finland Oy
Kasimir Marttinen
+358 408013635
info@context.fi

About FLOWSPARKS
FLOWSPARKS is a flexible learning software platform that contains both an Authoring Tool and an LMS (Learning Management System).
 
The company offers its clients flexibility and autonomy in creating digital training courses. Customers have full control of the creation, distribution, and maintenance of their online training. The authoring tool is the heart of FLOWSPARKS and gives users all the necessary elements to create interactive digital training courses. The authoring tool is filled with so-called Learning Formats, Smart Templates, and Smart Programs. These are predefined templates that support users with the didactic, graphical, and technical aspects of building online trainings. For every possible learning goal, one of these templates offers the perfect solution.
 
Lisätietoja:
FLOWSPARKS NV
Cédric Herregodts
+32(0) 9 26574 74
info@flowsparks.com

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy