Julkaistu

Inhimillisesti älykäs työelämä ja skaalautuva oppiminen

HRx 2024 -tapahtuma Scandic Marina Congress Centerissä, Helsingissä 14.3.2024 kokoaa yhteen HR-osaajat ja johdon työstämään HR-kentän ajankohtaisia teemoja. Tapahtuman teemaksi on nostettu “Inhimillisesti älykäs työelämä”, jonka alla polttavat teemat liittyvät tekoälyn ja teknologian harppauksiin ja niiden vaikutuksiin HR-toiminnoissa. Yrityksissä nämä haasteet konkretisoituvat monella tapaa henkilöstön koulutukseen, joista skaalautuvuus on noussut viime aikoina keskustelun ytimeen.

Asiantuntijaennusteiden mukaan vuoteen 2027 mennessä henkilöstön osaamispaletista puolet on vanhentunutta osaamista. Myös henkilöstön kasvava vaihtuvuus luo uusia haasteita. Yrityksissä nähdään yleisesti, että paras tapa henkilöstön pysyvyyden varmistamiseksi on tarjota koulutusmahdollisuuksia. Mahdollisuus oppia ja kehittää omaa osaamista työssään on työntekijöiden yksi yleisimmistä syistä olla vaihtamatta työpaikkaa. Nämä syyt yhdessä lisääntyvän verkostoituneisuuden ja digitaalisuuden kanssa haastavat yrityksissä tapahtuvan koulutuksen prosessit, menetelmät ja ratkaisut. Haasteen keskiössä on skaalautuvuus - miten yrityksen koulutustarjonta ja oppimisen mahdollisuudet ulotetaan kaikkien saataville, miten niitä ylläpidetään ja kehitetään sekä miten riittävä henkilöstön osaaminen varmistetaan nopeissa muutostilanteissa?

Context on tehnyt koko olemassaolonsa ajan läheistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvin heidän tarpeitaan vastaavat digitaalisen oppimisen ratkaisut. Alkuvuodesta 2024 tarjontamme on uudistunut kattamaan entistä laajemman paletin skaalautuvan oppimisen mahdollistavia työkaluja.

Toivotamme sinut mukaan keskusteluun skaalautuvan oppimisen haasteista ja ratkaisuistamme HRx 2024:ssa 14.3.2024.

Yli 1 000 000 koulutettua henkilöä vuodesta 2006.

© 2021 Context Learning Finland Oy